Taşıt Tanıtım Pulu Hakkında

Değerli Hacettepeliler,

Bilindiği üzere Sıhhiye Yerleşkemizde bulunan açık otopark 28 Şubat 2020 tarihinden itibaren Üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personelinin kullanımına açılmıştır. Otopark, Beytepe Yerleşkemizde olduğu gibi, Üniversitemiz tüm personeli ve öğrencisi dışındaki araç sahiplerine katkı payı ödemesi ile kullandırılmaktadır. Taşıt tanıtım pulu (sticker) sahibi öğrenci ve personel araçlarının plaka bilgileri “Plaka Okuma Sistemi”ne yüklenmiş durumdadır. Güncel taşıt tanıtım pulu ve sisteme kaydı olmayan araç sahiplerinin Beytepe Yerleşkesi’ne giriş ve Sıhhiye Açık Otoparkı kullanımında katkı payı ödemesi gerekmektedir.

Üniversitemiz Sıhhiye Açık Otoparkı ve Beytepe Yerleşkelerinde 13 Mart 2020 Cuma günü sabahı itibariyle Taşıt Tanıtım Pulu güncel olmayan araçların (tüm akademik/idari personel, öğrenci vb.) girişlerinde katkı payı alınacaktır. Taşıt tanıtım pulları güncel olmayan öğrenci ve personelimizin bu süre zarfında her iki yerleşkede de Koruma ve Güvenlik Müdürlüklerine başvurarak güncel taşıt tanıtım pullarını temin etmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla duyururuz.
Genel Sekreterlik