Rektörümüzün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ülkemizin kuruluş miladı olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından “en büyük bayram” ilan edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 99. Yıl dönümünü kutlamanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Hacettepe Üniversitesi olarak, “Türk’e durmak yaraşmaz, Türk önde, Türk ileri…” ruhuna sahip çıkarak, Cumhuriyetimizi ve Milletimizi “Daha ileriye… En iyiye…” vizyonuyla lider ülkeler arasına taşıyacak yeni nesiller yetiştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyor, Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Mehmet Cahit GÜRAN